19 Октомври, 2021 21:50 1 765 0

Манчестър Сити прегази Брюж със завидна лекота

  • манчестър сити-
  • брюж-
  • шампионска лига

„Гражданите“ можеха да вкарат и двуцифрен брой голове, ако не бе Симон Миньоле

Манчестър Сити прегази Брюж със завидна лекота - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити разби с 1:5 тима на белгийския Брюж, като дори това бе най-малкото, с което се разминаха домакините в този двубой.

За „гражданите“ се разписаха Жоао Кансело, Кайл Уокър, Коул Палмър и на два пъти Риад Марез, като веднъж той бе точен от дузпа. Почетното попадение пък бе дело на Ванакен след една от редките атаки на неговия отбор.

Неприятно впечатление остави само Рахим Стърлинг, който влезе от резервната скамейка и с най-голямото спокойствие на света пропусна цели 3 положения, въпреки че прекара на терена само трийсетина минути. Англичанинът очевидно се е запътил към изхода и слуховете за негов трансфер сякаш не са просто слухове.

За финал ще отбележим само, че два гола на Сити бяха отменени през първата част и макар да бе справедливо, разликата в класите бе такава, че цифровото изражение на таблото можеше да е и още по-фрапантно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА