Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 16:00 1 084 0

Аталанта пак изпусна питомното с гол в 94'

  • аталанта-
  • удинезе-
  • джан пиеро гасперини

Удинезе изстрада точката си в Бергамо

Аталанта пак изпусна питомното с гол в 94' - 1
Снимка: БГНЕС

Седмицата за Аталанта не приключи по начина, по който се надяваше Джан Пиеро Гасперини, и след обрата на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига се стигна и до загуба на точки срещу Удинезе с гол в добавеното време.

Португалецът Бето изравни резултата в последния възможен момент за „бианконерите“, а няколко минути по-рано именно Гасперини бе изгонен за невъздържаното си поведение край тъч-линията.

Руслан Малиновский пък бе дал аванс на „богинята“ в началото на втората част и тъкмо изглеждаше сякаш тимът му ще се изкачи в топ 4 на Серия А и трите точки се изплъзнаха.

До края на кръга Аталанта дори може да пропадне с няколко места в таблицата, ако преследвачите Лацио, Ювентус и Фиорентина вземат своите срещи.

Удинезе пък се отдалечи от зоната на изпадащите, въпреки факта, че тимът няма победа 12 септември насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА