Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 18:01 1 953 2

Синът на Диего Симеоне стъжни живота на Лацио

  • верона-
  • лацио

Аржентинецът заби цели 4 гола във вратата на Пепе Рейна

Синът на Диего Симеоне стъжни живота на Лацио - 1
Снимка: БГНЕС

26-годишният Джовани Симеоне стъжни живота на всички в Лацио с четирите си гола във вратата на Пепе Рейна. Това се оказа и трета загуба за „римските орли“ от началото на сезона в Серия А.

Нападателят вкара по две попадения в двете полувремена за крайното 4:1, а почетният гол за гостите бе дело на Чиро Имобиле.

Италианецът на свой ред се опитваше да си изпроси дузпи с няколко свои симулации, но изненадващо не получи жълт картон за нито един от опитите си.

Черешката върху торбата в мача бе второто попадение на Симеоне, което дойде след далечен изстрел, с който позволи на Рейна единствено да изгледа топката, докато влита в мрежата му.

Верона затвърди впечатлението, че е отбор, който се намира в много добра форма. Миналата седмица тимът едва не победи лидера Милан на „Сан Сиро“, но още по-вдъхновената игра на „росонерите“ се оказа решаващ фактор за обрата до 3:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зрител

    1 0 Отговор
    чолито. явно, крушата не е паднала по-далеч от дървото.
  • 2 Пак грешки

    1 0 Отговор
    С Милан завършиха 4:2, Златан си върна автогола