Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 00:45 1 723 0

Реал Мадрид изпусна всичко, което можеше да се изпусне, за да отстъпи точка на Осасуна

  • реал мадрид-
  • осасуна

19 удара и нито един не навести мрежата на Ерера

Реал Мадрид изпусна всичко, което можеше да се изпусне, за да отстъпи точка на Осасуна - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид изпусна безброй положения в домакинството си на Осасуна, за да отстъпи точка на своя по-скромен, макар и намиращ се в добра форма, съперник.

Головата разлика все пак помогна на „кралския клуб“, за да се качи на първо място в таблицата, нареждайки се с 21 точки, колкото имат Севиля, Реал Бетис и Реал Сосиедад. Същият актив може да натрупа и Атлетико Мадрид, ако спечели гостуването си на Леванте.

Що се отнася до конкретния двубой, „белия балет“ стреля цели 19 пъти към вратата на Серхио Ерера, но само три пъти ударите намериха рамките. Веднъж Карим Бензема удари и греда, но кълбото се отклони в грешната посока в последствие.

Куртоа пък имаше късмет, че при една контраатака в началото на втората част гредата го спаси след удара на Монкайола, а при рикошета в Марсело след това топката излезе в корнер.

Осасуна продължава серията си без поражение и остава в отлична позиция, за да атакува място в евротурнирите през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА