Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 12:53 2 788 9

Страхотни новини за Стойчо Младенов

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • томас лам-
  • брадли мазику-
  • георги йомов-
  • бисмарк чарлс

Още в събота срещу Арда той ще може да разчита на завърнали се от лазарета футболисти

Страхотни новини за Стойчо Младенов - 1
Снимка: БГНЕС

Трима от футболистите на ЦСКА, които лекуваха различни проблеми по време на паузата – Томас Лам, Георги Йомов и Брадли Мазику, ще могат да играят в утрешния мач с Арда на „Българска армия“, пише „Мач Телеграф“.

Финландецът получи травма току преди срещата с ЦСКА 1948 (1:0) и заради това като титуляр започна Карол Метс.

Лам отпадна и от националния тим на Финландия. Той обаче вече е добре. Друг е въпросът дали Стойчо Младенов ще му гласува доверие като титуляр срещу гостите от Кърджали.

Брадли Мазику почувства болка по време на гореспоменатия двубой с ЦСКА 1948. Той също не пътува за мачовете на Конго и остана в България, където протече възстановяването му. Ясно е, че Мазику ще бъде титуляр отляво на защитата на „червените“ утре.

Георги Йомов пък не беше контузен, а имаше друг тип здравословни проблеми. Заради тях крилото отпадна от срещите на националния отбор с Украйна и Швейцария. По всичко личи, че и Йомов ще започне от първата минута срещу Арда.

След като Бисмарк Чарлс вече е напълно здрав и дори вкара два гола на Литекс в контрола, в лазарета на „червените“ остават само двама футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо

    3 6 Отговор
    Боб чорба
  • 2 Стоян Александров

    4 7 Отговор
    Оооооооо спокойно на Петорчо все нещо му пречи. Ще измисли някоя простотия. Хич да не е извънземните няма да го харесват и пак ще реве. А и Боду ще им бодне 6 или 7 гола, а после поне 3 или 4 гола от лудите и с Петорчо е приключено. Ние левскарите го искаме доживот да е у цеца етрополска от лойч, амааааа Гришата няма да го издържи, жалко. Дабо поне фенчетата да го задържите максимално. Много ни кефи как реве и се тюхка. Супер си Петорчооооооо.7398

    Коментиран от #3

  • 3 Уморс

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Стоян Александров":

    Е как срещу Боде опавданието ще е че пуснал резервите да се пазят за Лудогорец а срещу Лудогорец, че играчите са супер изморени след мача с Боде. И естествене съдията той по дефолт е срещу него.
  • 4 Лупи АкциЙ

    4 4 Отговор
    Стойчо Младенов няма да мърка и да мяука на връщане от Норвегия, защото всички тирета са му под ръка…
  • 5 Мим33

    4 4 Отговор
    За Стройчо каквото и да си кажем е ясно,че ако не успее ще започне да обвинява всичко и всички,ако ще и всичките му футболисти да са добре,вина винаги ще намери,че някой друг му е виновен.Абсолютен туземец,за присадени отбори.Смешник на смешниците.Цървул на цървулите....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ммм

    3 1 Отговор
    Интересни контузии. Все на национали. Точно преди мачовете на националните им отбори. И все кратки. Точно свършиха тези мачове и те взеха, че се излекуваха. При това, че всички знаем, че на ЦСКА предстои натоварена програма.

    Коментиран от #8

  • 8 Номера

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "ммм":

    Нормашно това са номерата на Стойчо. Не пуснаха предният път Кайседо имало му нещо на рамото а игра веднага след това. Сега Йомов не пусна може и да бъркам но.....
  • 9 БАЧУ

    0 0 Отговор
    Аз пък си помислих, че Неймар и Мбапе са се откупили и отиват у Литекс,у сесекато де.