29 Ноември, 2021 08:45 1 348 3

Факли и бомби едва не съсипаха дербито на Гърция (ВИДЕО)

  • паок-
  • арис-
  • факли-
  • бомби

Мачът бе прекъснат за 30 минути преди да се доиграят последните 3 от срещата

Дербито между ПАОК и Арис в Гърция едва не бе съсипано от местните фенове, след като на терена полетяха факли и бомби от агитката на „триглавите орли“, научихме от Sportal.

Развоят на срещата изглежда никак не се хареса на домакинските привърженици, тъй като гостите водеха с 0:1 минути преди края на срещата. Това доведе до ескалация на напрежението и да преминаване на границата на доброто поведение.

Вълна от факли и бомби полетяха към игрището само 3 минути преди последния съдийски сигнал, а малка група от ултраси дори нахлуха на терена със счупени седалки в ръце.

Това накара съдията Боби Маден да прибере играчите в съблекалнята, докато полицията овладява ситуацията. Реферът дори бе специално поканен от Шотландия, за да свири на дербито, тъй като от години напрежението взема превес в южната ни съседка.

30 минути по-късно мачът бе доигран, след като страстите бяха поохладени, а Арис успя да запише първата си победа в гостуване над ПАОК от 2010 г. насам.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    0 1 Отговор
    Отборите са от Солун,играят на един стадион,никой на никой не гостува.Дебил

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Некой

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боби":

    Всеки отбор в Солун играе на собствения си стадион
  • 3 Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боби":

    Всеки има стадион паок арис и ираклис