Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 10:00 4 158 1

Полиция е разтървала Шави и Емери след мача между Барса и Виляреал

  • шави-
  • барселона-
  • виляреал-
  • унай емери

Двамата са влезли в разгорещен спор в тунела на стадиона

Полиция е разтървала Шави и Емери след мача между Барса и Виляреал - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона спечели дербито с Виляреал с 1:3, но срещата бе белязана от две много спорни ситуации, в които „жълтата подводница“ имаше сериозни основания, за да претендира за дузпа. Именно това стана повод за сериозен скандал между треньорите на двата тима - Шави и Унай Емери.

Наставникът на домакините е потърсил отговорност от съперника си в тунела на „Ел Мадригал“, като дори се е наложила намесата на полицията, която охранявала мача, пише испанското издание Sport.

Претенциите на Емери били насочени към две ситуации в наказателното поле на „каталунците“. При едната Жерар Пике спря удар с ръка, а при другата Ерик Гарсия свали на земята Раул Албиол. И в двете ситуации нямаше разглеждане със системата за видео-арбитраж, а в интернет мненията са, че Виляреал е заслужавал поне една от двете да бъде превърната в дузпа.

В крайна сметка късни попадения на Депай и Коутиньо донесоха трите точки за Шави и компания, като дори попадението на бразилеца бе след наказателен удар дълбоко в добавеното време.

Унай Емери впоследствие е потърсил отново колегата си, за да се помирят.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    5 4 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ БАРСА ВЕЧНО ГИ ПОДПИРАТ. ИМАШЕ 1000% ДУЗПА.КАКЪВ ВАР КВИ 5 ЛВ. ИЗМАМА.