Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 15:30 2 357 1

Вердум прогнозира изненадващ изход от битката между Нгану и Ган (ВИДЕО)

  • франсис нгану-
  • сирил ган-
  • фабрицио вердум-
  • ufc

Двамата тежкоатлети ще премерят сили на UFC 270

Франсис Нгану и Сирил Ган ще открият новата 2022 г. с битка за безспорната световна титла в тежка категория на UFC, а с наближаването на времето все повече усещаме напрежението. За това със сигурност допринесе и MMA легендата Фабрицио Вердум, който даде прогнозата си за двубоя пред Hablemos MMA.

Бих сложил парите си на французина (Ган). Той е умен, спокоен, умее да контролира битките и държи добра дистанция. Не смятам, че ще нокаутира Нгану, но мога да си представя как печели мача“, каза Вердум.

Двамата най-добри бойци в UFC в момента имат богата история помежду си, тъй като в продължение на години бяха заедно под крилото на Фернан Лопес в Париж.

Фабрицио Вердум също така припомни, че в зората на кариерата им се появи видео от спаринг помежду им, на което се вижда ясно, че френският боец е по-добър на октагона.

Франсис Нгану и Сирил Ган ще се бият на UFC 270 на 23 януари в зала „Хонда Център“ в Анахайм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разум

    3 1 Отговор
    Е то и аз казвам същото УМ срещу сурова СИЛА. Не го ли гледахме вече този мач между Аденасаня и Паоло Коста. Силата е много важна, но без акъл.... едва ли.