Last news in Fakti

2 Декември, 2021 13:26 5 302 8

Джошуа изпадна в откровение за живота си след загубата от Усик

  • антъни джошуа-
  • джошуа

"Определено мисля много за случилото се. Наистина ми пука", каза британският боксьор

Джошуа изпадна в откровение за живота си след загубата от Усик - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Антъни Джошуа призна, че загубата от Олександър Усик в мача за световната титла в тежка категория на професионалния бокс често е първото нещо, за което мисли, когато се събужда сутрин. Джошуа загуби титлите си в тежка категория във версиите WBA, WBO, IBF и IBO след поражението от Усик в края на септември.

"Много пъти се събуждам сутрин и мачът е първото нещо, за което се сещам", заяви британският боксьор пред iFL TV.

"Мисля, че това е правилното отношение, защото трябва да го използваш като гориво за това, което ти предстои през деня. Определено мисля много за случилото се. Наистина ми пука", каза още Антъни Джошуа и бе категоричен, че е приключил със загубите.

"Бесен съм. Вълнувам се дори в момента, докато говоря за това. Толкова голяма е страстта ми за победа", коментира Джошуа, визирайки планирания реванш срещу Олександър Усик.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ахахахаха

    15 7 Отговор
    Преби те като куче, излизай набързо срещу Фюри да те донарита и окачвай ръкавиците!!!
  • 3 васик атанасова

    23 3 Отговор
    ВЗЕМИ НАБИЙ ПУЛЕВ И ПАК ЩЕ СИ ВЪРНЕШ САМОЧУСТВИЕТО
  • 4 Гост

    5 1 Отговор
    "Толкова голяма е страстта ми за победа", коментира Джошуа, визирайки планирания реванш срещу Олександър Усик."
    Всичко и в професионалния бокс превърнаха в клоунада! До преди 20-на години, ако този иска отново мач за световната титла, първо трябва да мине през няколко претендента - първо по-слаби, след това Фюри, Уайлдър и т.н. и ако ги победи и Усик до тогава също е непобеден, да се изправи срещу него! Няма такъв "филм" в спорта - днес губиш финал, утре "реванш" - отново същите съперници! Все едно след финала на последното СП Франция - Хърватска, Хърватска да искат "реванш" до 3 месеца, без да играят квалификации и ако бият... те да са световни шампиони!
  • 5 нйко

    7 1 Отговор
    Добре че УСИК е православен - човечен и не те прати в болницата . Благодари се на съдията че го спря на време .

    Коментиран от #7

  • 6 Истинският

    4 1 Отговор
    Ами то работата не е само да ти пука. Пукат ти ракавиците на Олександър в главата ти.
  • 7 Ахмак

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "нйко":

    Какво е спрял съдията е ,ти май не си гледал мача.Гонга удари и мача свърши.Само че го биха, три секунди по рано.Аз също си мисля за Джошуа и каква стратегия ще избере.Преполагам ,че сега ще заложи на танка.Ще ми влиза за нокаут , като булдозер.Технически и скоростно няма шанс срещу Усик.Само груба сила и издръжливост.
  • 8 оливър

    2 0 Отговор
    Абе нали успя да победиш нашия Кубрат, мисли, за това като станеш и, за победите си! Загуби всеки има, но нормалните хора не ги мислят!
    Мисли, за успехите си и тренирай здраво, че идва чичо Фюри, доста по-опасен от Усик!