9 Декември, 2021 16:30 909 1

Нападател на Хамбургер е „финтирал“ властите в Германия, когато е влязъл незаконно в страната

  • бакери джака-
  • хамбургери-
  • емиграция-
  • германия-
  • гамбия

През 2015 г. той е излъгал за името и възрастта си

Нападател на Хамбургер е „финтирал“ властите в Германия, когато е влязъл незаконно в страната - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на германския Хамбургер Бакери Джака попадна в заглавията в страната днес, след като от Bild разкриха, че той е обект на разследване от прокуратурата за незаконно пребиваване в Германия.

Историята на Джака стартира през 2015 г., когато е приет като емигрант в Хамбург от Гамбия. Той заявява пред граничните власти, че е на 17 години, за да попадне в групата на хора, които могат да пътуват без придружител. Смята се обаче, че той е дал фалшиво име и дата на раждане. Обвинението твърди, че футболистът всъщност се казва Бакери Дъф, а датата му на раждане е 6 ноември 1995 г.

Ако съдът намери играча за виновен, той е застрашен от затвор или екстрадиция.

Той иначе е част от втородивизионния Хамбургер от 2016 г. насам, като до момента записва 161 мача, 36 гола и 17 асистенции. За кратко дори брани цветовете на тима в Първа Бундеслига преди клуба да изпадне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 X3mist

    0 0 Отговор
    Този екземпляр е взел пример от Стойчо Стоилов, който в Германия се беше явил с гръцки паспорт и с име СТОЙКАС СТОИЛАС. Отбора от Ловеч ги умее тези неща. Имат огромен опит от сенчестия бизнес на Гриша Ганчев, който няма един лев законен. Играе го олигарх, а няма пари за трансфери в Тирето... Шиши му взе всичко.