Last news in Fakti

15 Декември, 2021 18:00 857 0

Нюкасъл готви оферта за английски национал от Атлетико Мадрид

  • киърън трипиър-
  • атлетико мадрид-
  • нюкасъл

„Свраките“ съвсем скоро ще могат да разгърнат финансовия си потенциал

Нюкасъл готви оферта за английски национал от Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл Юнайтед ще остане в настоящото си отчайващо състояние само още няколко седмици преди зимният трансферен прозорец официално да отвори, а финансовата мощ на арабските собственици ще може да се разгърне в пълния ѝ блясък. TalkSPORT смята, че първата покупка на „свраките“ може да е английският национал Киърън Трипиър от Атлетико Мадрид.

31-годишният десен бранител е един от малцината англичани, които се реализират успешно зад граница, така че цената му едва ли ще е особено ниска. И все пак сме сигурни, че тя няма да е проблем.

Трипиър прекара няколко успешни сезона в Тотнъм преди да замине за испанската столица, но честите контузии са напът да го отведат обратно у дома.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА