Last news in Fakti

16 Април, 2013 19:26 934 0

От ПСЖ: Няма да взимаме Рууни и Кавани

  • псж-
  • леонардо-
  • анчелоти-
  • рууни-
  • кавани
От ПСЖ: Няма да взимаме Рууни и Кавани - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ръководството на ПСЖ заяви, че е крайно невероятно да вземат една от големите звезди на световния футбол през идният трансферен прозорец. Спортният директор Леонардо заяви, че никога не се е свързвал с представители на Кристиано Роналдо и Единсон Кавани и едва ли клубът ще се опита да ги привлече през лятото.

Наставникът на парижани Карло Анчелоти пък заяви, че е невъзможно да се вземат нападателя на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, тъй като той е легенда на клуба. Леонардо заяви, че идеята на клуба за идното меркато е да се запази отбора и евентуално да се привлекат някои от добрите френски футболисти като Самир Насри, Франк Рибери или Йоан Кабай. 

"Идеята да върнем големите френски играчи в страната ми харесва. Не става дума за Бензема, но може би за Насри, Рибери, Кабай. Не знам дали може да стане и не сме влизали в контакт с никого. Що се отнася до Кристиано Роналдо, никога не сме изпращали оферта, нито пък за Рууни или Кавани", каза Леонардо пред "Gazzetta dello Sport".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА