Last news in Fakti

17 Януари, 2022 23:00 2 069 0

Ювентус постави неизпълнимо условие пред Арсенал за привличането на Артур Мело

  • арсенал-
  • ювентус-
  • артур мело-
  • томас партей

„Старата госпожа“ иска заместник на бразилеца преди да го отпрати, където и да било

Ювентус постави неизпълнимо условие пред Арсенал за привличането на Артур Мело - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус търси пазар на плеймейкъра си Артур Мело, след като бразилецът не успява да се адаптира към италианския футбол от сензационната рокада с Миралем Пянич в посока Барселона насам. Английският Арсенал прояви нескрит интерес към халфа през изминалите дни, но ръководството на „бианконерите“ е поставило неизпълнимо условие пред това на „артилеристите“, научихме от Sky Italia.

Смята се, че Артур може да премине при „топчиите“ под наем до края на сезона, само ако в другата посока пристигне негов заместник. Масимилиано Алегри дори е заявил, че първо иска човек на неговия пост преди да го пусне да си ходи. Италианското издание твърди, че въпросният желан заместник е Томас Партей.

Ганаецът може и в момента да е с националния си отбор за Купата на африканските нации, но въпреки това успя да се превърне в неразделна част от полузащитата на Микел Артета. Той имаше нужда от доста време за адаптация, но плодовете на неговия труд тепърва започват да се берат.

Испанският мениджър на Арсенал едва ли ще се съгласи на подобна размяна, пък била тя и временно. Той е категоричен, че има нужда от разиграващ халф, като опциите на пазара в момента включват още Денис Закария от Борусия Мюнхенгладбах, Юри Тилеманс от Лестър Сити и Джорджиньо Вайналдум от ПСЖ, според различните издания.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА