Last news in Fakti

18 Януари, 2022 00:30 4 459 3

С Шевченко - зле, без Шевченко - 6:0

  • андрий шевченко-
  • дженоа-
  • фиорентина

„Грифоните“ изпаднаха в наистина тежка криза

С Шевченко - зле, без Шевченко - 6:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Дженоа изпадна в изключително тежка криза и към днешна дата изглежда сигурен изпадащ в Серия Б. Андрий Шевченко бе уволнен преди няколко дни, тъй като не успя да спечели нито един мач начело на „грифоните“ в шампионата, но записа няколко оспорвани равенства. В първия мач след раздялата с украинеца обаче се стигна до най-тежкото поражение за клуба от доста време насам.

Фиорентина разгроми „сицилианци“ с внушителното 6:0 на своя „Артемио Франки“, като така задълбочи кризата в лагера на съперника.

С по едно попадение се отчетоха Одриосола, Бонавентура, Влахович и Торейра, а Бираги се разписа на два пъти. Междувременно при 0:0 Душан Влахович се успя да вкара дузпа за „виолетовите“, но след това се реваншира с красиво попадение през втората част.

Фиорентина вече е в позиция да атакува дори класиране в топ 4, стига да задържи днешното си вдъхновение, докато в Дженоа трябва да се надяват на чудо, защото сезонът скоро ще навлезе в решителната си част, а едва ли още дълго зоната на спасението ще бъде достижима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАКВО

    8 0 Отговор
    от кога Дженоа е в Сицилия?за учителката по география питам.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.