18 Януари, 2022 23:15 2 151 0

Дейвид Бекъм гони Блейз Матюиди, за да намери място за Луис Суарез в Интер Маями

  • луис суарес-
  • интер маями-
  • дейвид бекъм-
  • атлетико мадрид-
  • блейз матюиди

Уругваецът се готви за края на своята кариера в САЩ

Дейвид Бекъм гони Блейз Матюиди, за да намери място за Луис Суарез в Интер Маями - 1
Снимка: БГНЕС

Английската легенда и собственик на американския Интер Маями Дейвид Бекъм планира да подпише с поредната звезда от световна величина във футбола в лицето на Луис Суарез, научихме от Mirror.

Уругваецът в момента е играч на испанския Атлетико Мадрид, но договорът му изтича през лятото и ще бъде свободен да си намери нов отбор.

След седмица Суарез ще навърши 35 години, което означава, че скоро трябва да помисли за оттеглянето си от професионалния футбол, макар през миналата кампания да изигра основна роля в шампионската титла на „дюшекчиите“.

Но преди легендата на Ливърпул и Барселона да приеме офертата на Бекъм, англичанинът ще трябва да се раздели с един от чуждестранните играчи в клуба си. The Sun смята, че това по всяка вероятност ще бъде Блейз Матюиди, който и без друго не оправдава очакванията след трансфера си от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА