Last news in Fakti

18 Януари, 2022 21:17 1 906 2

Комичен сблъсък между играч на Удинезе и треньора на Лацио засенчи драматичния успех за „римските орли“ за Купата

  • лацио-
  • удинезе-
  • маурицио сари-
  • купа на италия

Чиро Имобиле междувременно отново се превърна в герой за своя тим

Комичен сблъсък между играч на Удинезе и треньора на Лацио засенчи драматичния успех за „римските орли“ за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между Лацио и Удинезе на 1/8-финалите за Купата на Италия бе белязана от комичен инцидент между играча на гостите Игнасио Пусето и треньора на домакините Маурицио Сари. Полузащитникът подгони една трудна топка край тъча, а в резултат се вряза в намиращия се наблизо наставник. Първоначално всички се притесниха за здравето на 63-годишния специалист, но след това стана ясно, че всичко е наред.

Междувременно двата тима имаха нужда от продължения, за да решат спора си на терена, а Чиро Имобиле отново трябваше да спасява своя тим с гол в 106' на срещата.

„Римските орли“ заложиха на владеенето на топката в хода на срещата, докато гостите атакува доста опасно при контраатаките си, макар и без реален резултат. Веднъж обаче гредата спаси Пепе Рейна именно в продълженията, но с това се изчерпаха опасните положения пред вратата на испанеца.

Лацио сега ще се бори за място на полуфиналите с тима на Милан, като „росонерите“ ще бъдат домакин в срещата с оглед благоразположението на жребия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грубо влизане отзад

    1 0 Отговор
    Жълт картон дадоха ли му поне?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.