Last news in Fakti

19 Януари, 2022 18:30 980 1

COVID-19 съвсем оглозга един от отборите на Купата на африканските нации

  • купа на африканските нации-
  • covid-19-
  • тунис

Цели 7 души са дали положителни проби

COVID-19 съвсем оглозга един от отборите на Купата на африканските нации - 1

Поредната вълна от COVID-19 по света напоследък нанесе сериозни поражения в програмата на клубните шампионати, но в същото време Купата на африканските нации не остана пощадена. Отборът на Тунис дори отчете най-големия брой карантинирани от всички нации на турнира.

От федерацията на страната обявиха, че 7 футболисти са дали положителни тестове, което означава, че те ще пропуснат последния мач от груповата фаза срещу Гамбия, където ще се търси спечелването на минимум точка.

Инфектираните играчи са Уахби Казри, Али Джемал, Аймен Дехмене, Мохамед Бен Хмида, Али Маалул, Мохамед Али Бен Ромдхане и Гайлед Шаали.

Единствено Мохамед Драгер е успял да се изчисти от инфекцията и дори е подновил тренировки, след като изпусна първите две срещи за страната си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИСИРКИИ

    4 0 Отговор
    Оглозга ви мозъците тоя КОВИД измислен.