Last news in Fakti

19 Януари, 2022 19:30 1 017 0

Първите билети за Мондиала в Катар бяха пуснати на цена от $11

  • катар 2022-
  • световно първенство

Преференциалните цени обаче ще важат само за избрани хора

Първите билети за Мондиала в Катар бяха пуснати на цена от $11 - 1
Снимка: Shutterstock

Остават 11 месеца до началото на Световното първенство в Катар, а новината за цените на билетите е вече факт. Или поне от частност. Официално организаторите обявиха днес, че една част от пропуските ще се търгуват срещу скромните $11.

Не бързайте да си запазвате стая, защото въпросната сума ще бъде преференциална само за местни жители и работници, които са участвали в изграждането на стадионите и инфраструктурата в страната.

Нормалните билети от друга страна ще стартират с цени от $69, а ценните хартийки за финала се очаква да бъдат с начална цена от $1607.

Началото на Мондиала ще бъда на 21 ноември, а финалът ще се проведе на 18 декември 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА