20 Януари, 2022 00:30 1 168 0

Реал Сосиедад изхвърли Атлетико Мадрид от Купата на краля

  • реал сосиедад-
  • атлетико мадрид-
  • купа на краля

„Дюшекчиите“ продължават да пропадат в хода на сезона

Реал Сосиедад изхвърли Атлетико Мадрид от Купата на краля - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Атлетико Мадрид едва ли са си представяли, че веднага след шампионския сезон ще станат свидетели на една от най-трудните кампании за тима им под ръководството на Диего Симеоне. Освен неприятните резултати в Ла Лига, „дюшекчиите“ ще трябва да преглътнат и отпадане от 1/8-финалите за Купата на краля.

Аднан Янузай и Александър Сьорлот се превърнаха в палачите на Атлетико с попаденията си през двете полувремена в полза на техния Реал Сосиедад.

„Бяло-сините“ наложиха волята си в хода на целия двубой. Те не просто стигаха по-често до голови положения пред вратата на Ян Облак, но и ограничиха възможностите за съперника до един-единствен точен удар към Ремиро.

В крайна сметка успехът заслужено се усмихна на домакините и те гледат смело напред към 1/4-финалите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА