Last news in Fakti

23 Април, 2013 20:29 1 974 0

Емил Костадинов иска да става треньор

  • костадинов-
  • треньор-
  • цска
Емил Костадинов иска да става треньор - 1
Снимка: БГНЕС

"Имам амбиции да стана треньор." Това признава спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов при гостуването си в късното шоу "Денис и приятели" тази вечер от 23,15 ч. по БНТ1. "Нека първо изкарам курсовете, а след това ще мисля. При всички положения обаче ще поема някой по-малък отбор, искам да се развивам стъпка по стъпка в тази професия", категоричен е шефът на армейския клуб.

Костадинов е убеден, че ЦСКА няма да се откаже от борбата за титлата, докато има и теоретични шансове за трофея. Легендарният национал върна лентата назад и си припомни историческия гол на "Парк де Пренс",  класирал България на световното първенство в САЩ през 1994 г. Коща разказа и за времето си като футболист на Порто и дербитата със Спортинг Лисабон на Краси Балъков и Бончо Генчев. А за финал разкри коя е допирната точка между българската и португалската кухня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА