Last news in Fakti

23 Април, 2013 20:35 3 477 0

За повече деца по спортните площадки

  • валентин найденов-
  • спортни площадки-
  • здраве-
  • мач

За повече деца по - спортните площадки, за да бъдат здрави, призова легендата на ЦСКА Валентин Найденов, който е  в листата на 23 МИР на „Движение за права и свободи” с бюлетина № 40,  издигнат за кандидат депутат от Инициативен комитет на непротестиращите български студенти от България и чужбина. Това послание той отправи преди мача между Коло-Коло и Ферион тази вечер.

Очакванията на легендата на ЦСКА е Коло-Коло да победи, тъй като мачът за купата Веронас е важен. В момента Коло-Коло е на осмина финал. В АМФЛ отборът е на четвърт финал, а в първенството му трябва една победа за да влезе в „А” групата.

И на този мач легендата на ЦСКА застава зад ФеърПлей. Този модел на поведение той иска да види като цяло в политиката на спорта. Найденов посочва необходимостта от възстановяване на базите на „Локомотив” и на ЦСКА, за да могат деца, юноши и възрастни да спортуват. Спортът е здраве, спортът е по-малко наркотици, възпитание на децата ни в отговорност и воля, но за това са необходими бази, твърди Найденов. Той иска да вижда все по-малко побоища по стадионите и играта на терена да бъде празник за всички.

Гласувайте с бюлетина № 40 за да могат децата ни да спортуват и бъдат здрави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА