Last news in Fakti

21 Януари, 2022 16:00 4 521 6

Тони Кроос получи най-невероятния жълт картон в кариерата си (ВИДЕО)

  • тони кроос-
  • реал мадрид-
  • елче

Германецът не докосна своя противник, но все пак бе санкциониран от съдията

Тони Кроос получи най-невероятния жълт картон в кариерата си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид срещна сериозни трудности в гостуването си на Елче за Купата на краля, като дори се наложи да гони най-удивителния обрат в цялата си история. Шокът от резултата обаче остави в сянка една от най-нелепите ситуации от началото на годината за „белия балет“, а именно жълтият картон на Тони Кроос в 78'.

Германецът се намираше в близост нападателя на домакините Тете Моренте, когато той се опита да се завърти около топката, но в резултат се строполи на земята, тъй като техниката му изневери. Главният съдия Хесус Васкес обаче видя нарушение от Кроос и го наказа с официално предупреждение, но всяко едно повторение на ситуацията доказа, че докосване няма. Халфът на Реал дори се намира на поне половин метър от Моренте, когато той падна на земята, но ВАР нямаше право да се намеси, тъй като ситуацията не касаеше отбелязването на гол или показването на червен картон.

Инцидентът днес набира сериозна популярност в социалните мрежи, като поредната небивала издънка на съдия от най-висок ранг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    20 0 Отговор
    Верно нямаше докосване....
  • 2 Буха ха

    16 0 Отговор
    Ако беше мъж на място, този който падна щеше да каже на съдията че Кроос не го е докоснал.
  • 3 Чин Чин

    1 7 Отговор
    Янкулов стига рива. За 50г няма по толериран и подпиран отбор от Реал във всички вътрешни и международни срещш.Това че съдията е сгрешил не е трагедия. Нищо не е загубил Реал. И да припомня като съдия по футбол,.че играч може да получи картон без докосва противник за опасно влизане.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Петер

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чин Чин":

    Понеже всичките ни съдии са като Вас, затова и футбола ни е на тоя хал!
  • 5 Велин

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Чин Чин":

    Не ие, г-н бивш съдия да не би да сте Стиви Уондър!?!? Какво опасно влизане бе човек!? Кроос дори не посегна. Кьопчото си падна сам. И сте фен на Барса, нали!? Вижте си минусите!!!
  • 6 Чин Чин

    0 0 Отговор
    Никъде не съм написал че съм бивш съдия. Просто разясних че играч може да получи картон без да докосва прпивник за опасно влизане. Интересно че никой не коментира мнението ми ме Реал е най подпирания отбор за всички вревена . Писах че съдията е сгрешил но кой да чете. Не съм от Барса.