Last news in Fakti

22 Януари, 2022 14:00 11 796 0

Гуардиола най-накрая си намери дългоочаквания централен нападател и то за скромна сума за неговите стандарти

  • хулиан алварез-
  • манчестър сити-
  • ривър плейт-
  • хосеп гуардиола

Млад аржентинец се очаква да пристигне скоро на „Етихат“

Гуардиола най-накрая си намери дългоочаквания централен нападател и то за скромна сума за неговите стандарти - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола никога не се е славел като треньор, който търси нешлифовани диаманти, за да го превърне в големи звезди. Обичайно той харчи десетки милиони на нови футболисти, но този път арабските собственици на Манчестър Сити явно са го накарали да преосмисли малко трансферната си политика. Именно затова той не успя да подсигури класен заместник на Серхио Агуеро през лятото, но проблемът е напът да бъде решен с привличането на 21-годишния Хулиан Алварес.

Смята се, че испанецът се е договорил вече с представителите на Ривър Плейт срещу сумата от €18 млн., пише Ole.

Младият аржентинец отдавна е свързван с трансфер в Европа и по всичко личи ще облече светлосиния екип на „гражданите“. Въпросът е само дали ще го стори още през януари или ще се присъедини към клуба през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА