Last news in Fakti

22 Януари, 2022 21:00 1 135 0

Чилич отстрани един от фаворитите на AO Рубльов в 4 сета

  • марин чилич-
  • андрей рубльов-
  • australian open

В първите два се стигна до тайбрек, който да реши спора между двамата тенисисти

Чилич отстрани един от фаворитите на AO Рубльов в 4 сета - 1
Снимка: БГНЕС

Марин Чилич се класира за 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия, след като победи с 3:1 сета световния №6 Андрей Рубльов.

Двамата атлети си спретнаха страхотна битка във вечерната сесия и след почти 160 минути приключиха 7:5, 7:6, 3:6 и 6:3 в полза на хърватина.

В началото на срещата буквално всяка точка оспорвана от двете големи звезди на световния тенис за удоволствие на всички зрители по трибуните и пред екраните.

В крайна сметка Чилич се класира напред и ще играе в следващия кръг с канадеца Феликс Оже-Алиасим, който нямаше същите проблеми в сблъсъка си с Дан Еванс.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА