Last news in Fakti

22 Януари, 2022 19:45 936 0

Дортмунд отдалечи Хофенхайм от топ 4 и доближи себе си до върха в Бундеслигата

  • хофенхайм-
  • борусия дортмунд

„Жълто-черните“ постигнаха успех на един от най-негостоприемните стадиони от началото на сезона

Дортмунд отдалечи Хофенхайм от топ 4 и доближи себе си до върха в Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито в група на Първа Бундеслига не изневери на очакванията, като ни предложи цели 5 гола, а за късмет на почитателите на Борусия Дортмунд един повече падна във вратата на Хофенхайм.

Обичайните заподозрени Ерлинг Холанд и Марко Ройс вкараха дежурните си попадения, като на два пъти даваха аванс на своя тим, докато Андрей Крамарич и Жоржиньо Рутер се разписаха за домакините.

Давид Раум междувременно си вкара автогол в 66', което се оказа и голът, който донесе разликата между двата тима.

Борусия вече е на 3 точки от Байерн Мюнхен, макар „баварците“ да гостуват на Херта в неделния ден. Хофе пък инкасира втора поредна загуба и пропусна възможността си, за да се добере до топ 4, където понастоящем е тимът на Унион Берлин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА