Last news in Fakti

25 Април, 2013 14:38 1 089 0

Рибери стана фотограф на Меси

  • рибери-
  • меси-
  • снимка-
  • фотограф-
  • шампионска лига
Рибери стана фотограф на Меси - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

След срещата между Байерн (Мюнхен) и Барселона в Шампионската лига, феновете станаха свидетели на странна ситуация.

По време на двубоя Франк Рибери буквално се подигра с Лионел Меси, както и с целия му отбор – баварците победиха с 4:0 и почти сигурно ще играят на финала в Лондон през май. В такава ситуация всеки би си помислил, че аржентинецът е този, който трябва да направи снимка на Рибери, даже да му вземе автограф. Но не!

След мача група немски привърженици, сред които и братът на Рибери, поиска да се снима с Меси, но нямаше кой да ги снима.

Телефонът се озова в ръцете на Франк, който изигра ролята на професионален фотограф и запечата за историята този момент. Ето и снимката:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА