3 Февруари, 2022 20:30 1 201 2

Лошото време в Турция блокира още един роден футболен клуб

  • сняг-
  • анталия-
  • хебър

Има риск отборът да остане в страната още ден

Лошото време в Турция блокира още един роден футболен клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Пазарджишкият футболен клуб Хебър Пазарджик е поредният роден отбор, който става жертва на лошото време в Турция през изминалите седмици. Тежкият снеговалеж пречи на „пазарджиклии“ да се приберат у дома, научихме от „Марица“.

„Тигрите“ бяха на лагер в Анталия, където днес трябваше да се играе контролата им със Заглебие Сосновец, но това очевидно нямаше как да стане.

В продължение на най-малко 6 часа тимът от Пазарджик чака на летището, а, ако до края на деня не излети към България, в утрешния ден ще се насочи към Истанбул, където ще пристигне и клубният автобус, за да прибере момчетата у дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ква

    0 0 Отговор
    Жертва са станали бе бастун? Ше апнат,ше пиинат и утре ше се приберат
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.