8 Февруари, 2022 16:30 2 851 3

Крадци простреляха бивш световен шампион по бокс в дома му

  • робърт ийстър-
  • обир-
  • пистолет

Той е получил три куршума в тялото си, след като е оказал съпротива по време на обира

Крадци простреляха бивш световен шампион по бокс в дома му - 1
Снимка: Shutterstock

Въоръжен грабеж в Толедо, Охайо, се превърна в кървав обир на 31-годишния боксьор Робърт Ийстър-младши, научихме от ESPN.

Бившият шампион в лека категория е оказал съпротива на групата крадци, които влезли с взлом в дома му, а това накарало единият от тях да извади пистолет и да го простреля три пъти в тялото.

Обирджиите са задигнали два златни синджира, три диамантени пръстена и мобилния телефон на боксьора.

Ийстър все пак намира начин, за да сигнализира на властите за инвазията, а по-късно в болницата медиците са спасили живота му, като са извадили шрапнелите от патроните, останали в тялото му.

Информацията от болницата все пак е добра, като става ясно, че вече няма непосредствена опасност за живота на спортиста.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Войникът 🇧🇬

    5 0 Отговор
    "Шрапнели" се вадят от гранати,мини,бомби,а от огнестрелно оръжи се вадят куршуми ,сечми,бранекета от телата на простреляните!
  • 2 БгТопИдиот

    1 0 Отговор
    Хамбургериланска мечта.Страната на неограничените....
  • 3 jelio

    2 2 Отговор
    Даммм ..... бокса му е създал фалшиво чувство на увереност и резултата е налице.