Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 21:00 1 622 0

Никола Анелка смята, че Килиан Мбапе ще тръгне по неговите стъпки

  • килиан мбапе-
  • никола анелка-
  • псж-
  • реал мадрид

Младият френски нападател все още е на кръстопът

Никола Анелка смята, че Килиан Мбапе ще тръгне по неговите стъпки - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе продължава да е една от горещите теми в световния футбол, тъй като все още не е ясно къде ще продължи кариерата си след края на настоящия сезон. Един друг подобен талант от миналото обаче смята, че той ще тръгне по неговите стъпки.

Ако искаше да остане в ПСЖ, мисля, че щеше да е подписал нов договор по-рано. Мисля, че той ще бъде в Реал Мадрид през следващия сезон“, коментира Никола Анелка пред испанското издание Marca.

42-годишният бивш френски национал на свой ред стартира кариерата си при „парижани“ през далечната вече 1996 г. След това той прекара известен период в английския Арсенал преди да се озове в Реал Мадрид през 1999 г. Там обаче нещата не потръгнаха за него, въпреки потенциала, който демонстрира при „артилеристите“. В крайна сметка той се озова в Челси през 2008 г., за да напомни на света, че притежава наистина специални качества.

Мбапе междувременно стартира от Монако, но на този етап не дава признаци, че ще мине през турболенциите на Анелка. И все пак вероятността да го видим на „Сантиаго Бернабеу“ догодина изглежда все по-голяма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА