24 Февруари, 2022 20:30 1 074 2

Усик и Джошуа сядат на преговори в Лондон - опциите за реванша им са в Близкия Изток през март или юни

  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • еди хърн

Двамата тежкоатлети са притискани да побързат с преговорите

Усик и Джошуа сядат на преговори в Лондон - опциите за реванша им са в Близкия Изток през март или юни - 1
Снимка: БГНЕС

Олександър Усик и Антъни Джошуа все още не са изгладили всички различия около реванш си за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO, а това започва да изнервя организаторите на различните федерации и те вече губят търпение. Именно по тази причина украинецът замина за Лондон тази седмица, за да седне на масата за преговори в опит да се реши датата и локацията на двубоя. Това потвърди импресариото на британеца Еди Хърн в интервю за DAZN.

Той сподели, че е получил няколко оферти от Близкия Изток за страни-домакини на евентуалния титаничен реванш. Предложени са и две опции през май и юни за целта.

Усик все пак е в по-силната позиция, за да определя правилата, защото е действащият шампион, така че ще е любопитно да чуем резултатите от предвидената среща в близките дни.

„Ей Джей“ междувременно още си търси нов треньор, който да го подготви за мача, което изглежда е и причината за протакването на най-важния мач в тежка категория за 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрия Мангър

    1 0 Отговор
    Май или Юни!!! Не Март
  • 2 Хулио

    3 0 Отговор
    Да се бият в Киев. Русия ще е щастлива да е домакин.