Last news in Fakti

7 Март, 2022 19:15 2 763 19

Ботев и Лудогорец играха до гол за „орлите“ върху картофената нива във Враца

  • ботев враца-
  • лудогорец

Теренът бе под всякаква критика след снега и почистването

Ботев и Лудогорец играха до гол за „орлите“ върху картофената нива във Враца - 1
Снимка: Shutterstock

Лудогорец стигна до успех с 1:2 при гостуването си на Ботев Враца, ден след като срещата бе отложена поради тежкия снеговалеж и въпреки кошмарното състояние на игрището.

„Орлите“ триумфираха с гол отвъд добавеното време от 6 минути на втората част, което предизвика бунт сред малобройната домакинска публика, събрала се между преспите. Пиерос Сотириу реализира в 97' на срещата, за да помогне отново на своя тим.

Мирослав Маринов междувременно даде аванс на домакините още в 3', а десетина минути по-късно Алекс Сантана изравни след сериозна неразбория пред вратата на съперника.

Победата за Лудогорец означава, че клубът вече има преднина от 6 точки пред ЦСКА, след като във „Вечното дерби“ „червените“ завършиха наравно с Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    10 0 Отговор
    Хайде сега "картофена нива" било, как да се казва като на центъра във Враца му казват "Пробива" :)
  • 2 Обесен Язовец

    14 7 Отговор
    Този Лудогорец е пародиа на онзи, когото познавахме. Същото вожи за Левски и ЦСКА. П.С.
    Моля пишештите минуси да ми опонират с факти , а не със стара слава!

    Коментиран от #8, #10

  • 3 Обесен Язовец

    7 9 Отговор
    Ще повторя. Явно останах не разбран. Моля ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИТЕ пишещи минуси да ми опонират със сегашни факти, а не със стара слава
  • 4 Asdfg

    12 2 Отговор
    Така е в КО ь ЧИ ь НАТА! Гелосаният ПО ь МАК държи БФС!
  • 5 единен

    17 2 Отговор
    Поредната порнография във Българския футбол със участието на заводското отборче на Кире гелосания
  • 6 Възмутен

    17 3 Отговор
    Пак ги подпряха Лудогорец. Докато оня с червения нос е начело на БФС и с парите на гела няма да дадат друг да стане шампион.
  • 7 Ако снимката към статията е реална

    4 3 Отговор
    То аз ще пусна сълза от смях

    Коментиран от #18

  • 8 Мимч

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Обесен Язовец":

    Прав си, ама за Левски не съм съгласен, щото играят с много повече българчета, а и напредъка им е виден и ти трябва да признаеш това...

    Коментиран от #14

  • 9 Срамота

    6 10 Отговор
    Янкулов поне гледай мача преди да коментираш, как ти личи, че си чорбар не е истина. Играчите на Ботев Вр постоянно се търкаляха по земята в добавеното време и симулираха схващане, съдията много ясно показваше с вдигната ръка чв хронометърът е спрян. Съдията не свири две дузпи за Лудогорец за игра с ръка на играчите на Ботев. Теренът беше ужасен кална нива без трева и с малки локви дори. Този отбор на Ботев Вр просто е срам за България, какъв футбол какви пет лева. Това не е футбол а хокей с ръгби срамота.
  • 10 Срам и позор

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Обесен Язовец":

    Срамота е Ботев Вр, че иска да играе на това блато. Какъв футбол какви милиони, хората дават 1М долара да дойде играч да вдигне нивото на първенството и вижда вместо футболен терен мочурище, не знам какъв шок е това за тези футболистите. Точкогонството продължава, лошото е че вече всички го научиха този номер и така печелят точки. Типичен пример Черно Море и третото им място, всеки мач като домакин играят на картофена нива и после искаме децата ни да се учат на футбол е няма да се научат.

    Коментиран от #11

  • 11 Коко

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "Срам и позор":

    Абе Ц.ъ..рвул неграмотен я ми кажи от както се появи лайногорец защо няма национален отбор картофена нива ами я кажи кой и с какви пари се изгради попарена арена как един президент на отбор от а група държи тв. правата товане е ли конфликт на интереси как само на лайногорец бе платено по програма 60/40 мога до утре да пиша и като си толкова отворен я кажи как лайногорец влезе в а група как едни отбори се отказваха в точния момент за сметка на лайногорец от къде Враца да има пари за каквото и да е като има пиявици като гела дето смучат всичко О.ли.гофрен

    Коментиран от #13, #15, #16

  • 12 Реалност

    6 2 Отговор
    Нищо ново под слънцето докато перука е жив така ще е ако се разтури националния ще виновен Путин а не боби
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Обесен Язовец

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Мимч":

    ПИЗНАВАМ, че има очевиден напредък Левски, но все още са много далеч от онова, което бяха! Третия ти плюс е от мен! Въпросът е, защо Левски трябваше да чака толкова дълго, за да се върне, към корените си?
  • 15 Литекс София

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "Коко":

    Същото направиха и за Литекс София от В група им направиха ново първенство да влязат в А група. Михайлов е прекалено добър и се съобразява с всички прищявки дори и най-налудничевите.
  • 16 Смешко

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "Коко":

    Неграмотният си ти щото не знаеш кой е собственик на Диемите. Кой трябва да строи стадионите неграмотник? Естествено че общините така е и в Плвдив, Варна, Кърджали, Ст Загора, Русе. Само в София общината не строи. Я кажи Литекс София с колко българи завърши мача с 1. А Ботев Пл а Берое? Хората поне дават пари оценяват трудът а ментето от Ловеч взема на килограм и после реве що го бият, щото е менте затова.
  • 17 Гришата

    0 1 Отговор
    Ей Как ги надъхах.За малко щеше да стане
  • 18 Зрител

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ако снимката към статията е реална":

    Може и да е реална но от преди 100 години.
  • 19 Борислав Алкохолика

    0 0 Отговор
    Докато е БФС такъв ще е българския футбол.