16 Март, 2022 13:45 4 329 1

Едва на 63-години почина една от легендите на кеча

  • кеч-
  • скот хал

Той е член на „Залата на славата“ от 2014 г. насам

Едва на 63-години почина една от легендите на кеча - 1
Снимка: Shutterstock

Една от големите легенди на кеча от 90-те Скот Хал почина на 63-годишна възраст, научихме от DAZN.

Кариерата му в шоуто на ринга стартира през 1985 г., а през 2014 г. е удостоен с честта да бъде член на „Залата на славата“.

Съперничеството му с Брет Харт вдъхновява милиони по целия свят и допринася за разрастването на империята, която днес е Световната кеч федерация (WWE).

Хал почина на 14 март 2022 г. след множество сърдечни удари, дошли след усложнения по време на операция за подмяна на тазобедрената става.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hellish

    10 0 Отговор
    Казва се Скот Хол, не Хал човека. Добре превеждате, но май не сте гледали кеч.
    Известните му мачове в WWF по онова време са със Шон Майкълс а не с Брет Харт, като в WWF е Рейзър Рамон. С неговото си име се появява в WCW където заедно с Хълк Хоган и Кевин Наш създават NWO и за известен период от време са най-интересното в кеч индустрията.
    Факти, вземете ме да ви пиша статиите за автомобили, техника и спорт, ще се излагате по-малко.