Last news in Fakti

17 Март, 2022 17:00 571 0

Халф на Ювентус е с коронавирус след поражението от Виляреал

  • мануел локатели-
  • ювентус-
  • covid-19

Италианецът изигра почти целия мач в Шампионската лига

Халф на Ювентус е с коронавирус след поражението от Виляреал - 1
Снимка: БГНЕС

Мануел Локатели е дал положителна пробва за COVID-19 след снощното поражение с 0:3 от Виляреал на 1/8-финалите в Шампионската лига, научихме от клубния уеб-сайт.

Италианският национал взе участие в почти целия двубой, като бе заменен чак в последните минути от срещата, а фактът, че са минали по-малко от 24 часа означават, че той е бил в контакт с голяма част от участниците в мача.

На този етап няма информация за други заразени, като единственото сигурно остава, че Локатели ще остане извън сметките на Италия за предстоящите плейофи за класиране на Световното първенство, където страната му първо ще премери сили със Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА