Last news in Fakti

19 Март, 2022 12:30 938 0

Роналдо няма да бяга от Юнайтед, дори да не играе в Шампионската лига

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • шампионска лига

Португалецът изглежда е осъзнал, че заплатата на тази възраст вече е приоритет

Роналдо няма да бяга от Юнайтед, дори да не играе в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо няма да напуска Манчестър Юнайтед след края на сезона, дори клубът да не се класира за Шампионската лига, пише The Telegraph.

Португалецът е споделил неофициално решението си, което все пак оставя известни въпросителни.

Логиката обаче е такава, че 5-кратният носител на „Златната топка“ вече е на такава възраст, че надали ще може толкова лесно да си подсигури колосалния договор, който подписа с „червените дяволи“ през миналото лято.

Смята се, че 37-годишният рекордьор по голове в света прибира по €32 млн. на сезон, а от контракта му остава още една година с опция за допълнителна.

Припомняме, че Юнайтед отпадна от всички турнири, а в битката за топ 4 във Висшата лига е аутсайдер с оглед преднината на Арсенал и мачовете в пасив за „артилеристите“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА