Last news in Fakti

19 Март, 2022 18:30 813 0

Байерн се отказа от Рюдигер и вече Ювентус е фаворит

  • антонио рюдигер-
  • челси-
  • ювентус-
  • байерн мюнхен

Германецът може да се озове в Италия след края на сезона

Байерн се отказа от Рюдигер и вече Ювентус е фаворит - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Рюдигер изглежда е първият сигурен напускащ потъващия кораб на Челси, след като преговорите за нов договор няма как да бъдат подновени, докато не се реши въпросът със собствеността.

Байерн Мюнхен бе считан за фаворит за подписа на германеца, но спортният журналист Фабрицио Романо обяви, че „баварците“ вече не се интересуват от услугите му.

Ювентус обаче е най-вероятната нова дестинация за Рюдигер, тъй като е видимо, че „старата госпожа“ вече не може да разчита дългосрочно на Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини с оглед възрастта и постоянните им контузии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА