Last news in Fakti

22 Март, 2022 20:00 1 149 0

Коутиньо разкри как се чувства в Астън Вила

  • филипе коутиньо-
  • астън вила-
  • барселона

Бразилецът вече допринесе със 7 гола за клуба

Коутиньо разкри как се чувства в Астън Вила - 1
Снимка: БГНЕС

Филипе Коутиньо изглежда даде ясен знак за бъдещето си, след като разкри пред бразилската преса, че се чувства щастлив в Астън Вила.

Плеймейкърът най-накрая започна да си връща онази форма, която го превърна в толкова голяма звезда, след като премина под наем в английския тим през зимата.

Крилото дори вече допринесе с 4 гола и 3 асистенции за „виланите“, а от Барселона притискат клуба, за да го привлече за постоянно.

Коутиньо сега чака само решението на Стивън Джерард и компания, защото все пак е не по-малко важно и как се чувстват в Бирмингам от възможността той да бъде трансфериран с дългосрочен договор.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА