Last news in Fakti

24 Март, 2022 21:00 1 828 1

Вратарят на Челси дави мъката от изгубената повиквателна за националния отбор в компанията на Мис Испания

  • кепа аризабалага-
  • челси-
  • испания-
  • андреа мартинез

Кепи със сигурност си прекарва по-добре от своите съотборници в момента

Испанският национал Кепа Аризабалага остана извън групата на „Ла Фурия Роха“ за предстоящите контроли с Албания и Исландия, но това изглежда не го притеснява, защото е решил да удави мъката си в компанията на Мис Вселена Испания за 2020 г. Андреа Мартинез.

Двамата са част от едно цяло от известно време и изглежда се наслаждават на компанията си, защото в паузата за националните отбори качиха снимки от Бахамите.

Кепа публикува „история“ от профила си в Instagram, за да сподели със своите последователи локацията си, с което обаче получи и доста завидни погледни. Е, поне един такъв има от наша страна.

View this post on Instagram

A post shared by ANDREA MARTÍNEZ⚡️ (@andrea.martinezf)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джувотното

    1 0 Отговор
    По-скоро Мис Испания се дави