Last news in Fakti

25 Март, 2022 16:30 1 036 0

Ивайло Петев размаха пръст на Симоне Индзаги заради Един Джеко

  • един джеко-
  • ивайло петев-
  • симоне индзаги-
  • интер-
  • босна и херцеговина

Селекционерът на Босна и Херцеговина не е доволен, че от Интер искат да задържат централния нападател за паузата за националните отбори

Ивайло Петев размаха пръст на Симоне Индзаги заради Един Джеко - 1
Снимка: БГНЕС

Ивайло Петев не се посвени да размаха пръст срещу старши-треньора на Интер Симоне Индзаги, след като си позволи да разкритикува селекционера на Босна и Херцеговина по повод повиквателната на Един Джеко.

Джеко е капитан на нашия национален отбор, той е нашият лидер във всеки мач. Мога само да кажа, че бях много недоволен, когато той се контузи на дербито на Милано (7 ноември) и не успя да играе в най-важния ни мач срещу Финландия“, каза Петев пред националните медии в Босна преди контролните срещи с Люксембург и Грузия.

Джеко е водеща фигура в състава на „нерадзурите“ след напускането на Ромелу Лукаку, но той е важна част от националния си отбор много преди да пристигне на „Джузепе Меаца“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА