25 Март, 2022 23:00 1 500 2

„На феновете ще им потекат лигите, ако получат мача между Джошуа и Уайлдър“

  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър

Битката се отлага вече от няколко години, но дали не е време да се състои?

„На феновете ще им потекат лигите, ако получат мача между Джошуа и Уайлдър“ - 1
Снимка: БГНЕС

Възможността Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър да премерят сили на боксовия ринг вълнува феновете на спорта от повече от 4 години насам. Евентуалният им сблъсък е толкова наелектризиращ, че дори боксовият анализатор на DAZN Адам Катерал смята, че на запалянковците биха им потекли лигите.

Аз лично бих се радвал на подобна престрелка. Хайде да вземем „Бронзовия бомбардировач“ и да го вкараме на един ринг с „Ей Джей“. Цифрите ще са огромни, на феновете ще им потекат лигите, защото ще бъде надпревара кой ще удари първи, което ще си е изключителен двубой“, каза Катерал.

Слуховете, че бившите шампиони може да се изправят един срещу друг назряха, откакто Олександър Усик се прибра в Украйна, за да се бие за свободата на своя народ срещу Русия. През седмицата обаче плъзна информацията, че Усик пътува до Полша, след като е бил освободен от властите, за да може да продължи подготовката си за реванша с Джошуа. Потвърждение обаче още няма от двата лагера.

При всички положение, „Ей Джей“ заяви, че следващата му битка ще е с боксьор от топ 10 в своята категория, което гарантира сериозен интерес към въпросния мач.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меркантилност

    2 0 Отговор
    страх го е да се бие със фюри и това е - хитрата лисица чака да остарее фюри да се бие по гърдите после - то вярно оня е ром ама тоя е ц нин
  • 2 Пълни глупости

    1 0 Отговор
    Усик и Лома са освободени да тренират и да се бият.Вече са напуснали Украйна .Следващия мач на Джошуа е реваншът му с Усик ,който трябва да се изпълни по договор.