Last news in Fakti

8 Април, 2022 14:30 623 0

Голямата звезда на Бенфика смени агента си, за да се подготви за трансфер

  • дарвин нунеш-
  • бенфика

Арсенал, Манчестър Юнайтед и Барселона са само част от грандовете, които се интересуват от уругваеца

Голямата звезда на Бенфика смени агента си, за да се подготви за трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Дарвин Нунеш се превърна в едно от най-желаните имена на трансферния пазар в последните години, но изглежда времето му в Бенфика изтича, защото Daily Mail обяви днес, че уругваецът е сменил агента си, което обичайно означава, че е време за трансфер.

22-годишният нападател е в списъците за покупки през лятото на редица грандове из Европа, сред които личат имената на Арсенал, Манчестър Юнайтед и Барселона.

Той има 28 гола и 3 асистенции от началото на сезона, нареждайки се до най-резултатните нападатели на „стария континент“.

Нунеш е обвързан с договор до 2025 г., така че цената му със сигурност ще е внушителна, който и да се реши да я плати след няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА