22 Май, 2013 17:50 1 403 0

Нойер иска да бие дузпа срещу Борусия

  • байерн мюнхен-
  • нойер-
  • дузпи-
  • борусия дортмунд
Нойер иска да бие дузпа срещу Борусия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Футболистите на Байерн (Мюнхен) заложиха на изпълненията на дузпи в тренировките си преди финала за Шампионската лига срещу Борусия (Дортмунд) в събота. “Баварците” предвиждат, че и тази година битката за трофея може да се реши след изпълнение на 11-метрови удари и искат да се подготвят за това.

Както е известно, миналата година Байерн загуби от Челси с 3:4 именно при ролетката на дузпите, а пропуски направиха Ивица Олич и Бастиан Швейнщайгер. Последният вече изяви желание отново да стреля от бялата точка, въпреки че цяла година не е получавал право да изпълни дузпа.
 
“Готови сме за всички варианти, включително и за равенство в редовното време и продълженията. Надяваме се да извоюваме трофея много по-рано, но можем да се справим ако има дузпи”, обяви вратарят на Байерн Мануел Нойер.
 
Той също заяви желание да стреля от бялата точка. Както е известно, той бе точен при изпълнението на един от наказателните удари във финала с Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА