Last news in Fakti

21 Април, 2022 00:31 1 431 2

17 точки аванс за Реал Мадрид на върха в Примера

  • осасуна-
  • реал мадрид

„Кралския клуб“ е напът да постигне рекордно бърза титла в Испания

17 точки аванс за Реал Мадрид на върха в Примера - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид постигна успех с 1:3 над Осасуна и така се откъсна на 17 точки на върха в класирането на Примера Дивизион.

Давид Алаба откри резултата на „Ел Садар“, а Анте Будимир изравни след няма и 60 секунди.

В края на първото полувреме Марко Асенсио върна аванса на кандидат-шампионите, за да позволи на своя тим да се прибере с приповдигнато настроение в съблекалнята.

След паузата Карим Бензема направи нещо, с което не сме свикнали от него. Той пропусна две поредни дузпи и така остави домакините в битката за точките.

Винисиус Жуниор обаче влезе от резервната скамейка в 90', за да излезе сам на чисто положение за гол. Той стреля отстрани, но една атака по-късно получи правото да се реабилитира и този път асистира на Лукас Васкес за крайното 1:3 в 96'. Редно е да отбележим, че Бензема бе в основата на головата атака, защото капитанът на „белия балет“ се бе върнал пред своето наказателно поле, отне, завъртя се около съперник и подаде магически извеждащ пас към бразилския си колега.

Реал Мадрид сега ще изчака мачовете в пасив на Барселона и Севиля, за да провери дали вече е шампион или ще се наложи да спечели още два мача в оставащите си 5.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.