Last news in Fakti

3 Май, 2022 16:32 1 511 0

Диего Симеоне е заложил заплатата си на една-единствена цел този сезон

  • диего симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Треньорът на Атлетико Мадрид ще претърпи сериозни поражения, ако не изпълни задачата си

Диего Симеоне е заложил заплатата си на една-единствена цел този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Всеизвестен факт е, че Диего Симеоне е най-скъпоплатеният треньор в света на футбол в момента, като по информация на Marca той прибира по почти €40 млн. на година. В резултат той успя да наруши хегемонията на Реал Мадрид и Барселона в Испания, но през настоящия сезон е напът да регистрира едно от най-неубедителните си представяния, откакто пое състава на „дюшекчиите“ през далечната вече 2011 г. Изданието Cope междувременно твърди, че аржентинецът е заложил заплатата си на класирането в Шампионската лига през следващата кампания.

Ръководството на миналогодишния шампион на Испания е разговаряло със Симеоне, за да му разясни причините за колосалното възнаграждение. В резултат двете страни са се разбрали, че през лятото заплатата на специалиста ще бъде преосмислена, ако Атлетико се озове извън топ 4 на Примера Дивизион.

Съществува вероятността контрактът му да бъде прекратен, но нашата оценка е, че по-скоро това няма да се случи, както и да завърши кампанията за „дюшекчиите“.

До края на сезон 2021/22 Атлетико Мадрид има мачове срещу Реал Мадрид, Елче, Севиля и Реал Сосиедад. Именно „баските“ са един от претендентите за въпросното четвърто място заедно с Реал Бетис, като трите отбора се намират в рамките на 5 точки 4 кръга преди края.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА