Last news in Fakti

5 Май, 2022 16:47 2 023 4

Годеницата на Милитао е една от най-сексапилните футболни половинки в Реал Мадрид (СНИМКИ)

  • едер милитао-
  • реал мадрид-
  • каролина лима

Блондинката определено е високо в класацията и на световен мащаб

Едер Милитао изигра поредния си страхотен двубой за Реал Мадрид срещу Манчестър Сити и макар да получи контузия в продълженията, определено е намерил утеха на болежките си у дома, където го очаква платинената красавица Каролина Лима.

Русата изкусителка е годеница на бразилеца и по всичко личи скоро ще сформират семейство, така че официално ще затвърди мястото си в групата на WAGs (съпругите и гаджетата на футболистите).

Трябва да признаем, че преди да се съберат с Едер по някаква причина е убягнала от погледа ни в Instagram, въпреки че се ползва с интереса на други 2 млн. последователи в социалната мрежа.

Припомняме, че наскоро двамата обявиха, че очакват дете, така че им пожелаваме всичко да е наред и скоро да се похвалят с най-новия член на семейството им.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дар от Бога

    9 1 Отговор
    Драги хора може ли всичко да си простим и да започнем съвсем нов живот който да бъде спокоен, красив, вълшебен, готин и като цяло райски ?!
    Аз смятам,че истинската съдба на човечеството е да бъде в раят на живота, а не в ада на живота !
    Много ви моля проумейте това, че трябва да е така !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 На всяка снимка

    1 1 Отговор
    Е на наркотик.
  • 4 Блондинка

    1 1 Отговор
    Пръскай а……са,с големия бор засаден в задния и двор.Любов…