Last news in Fakti

5 Май, 2022 16:49 1 114 4

ЦСКА и ММС с важна информация за строежа на „Българска армия“, която ще зарадва феновете на клуба

  • цска-
  • българска армия

От клуба очакват документите да бъдат оформени до края на годината и строежът да започне

ЦСКА и ММС с важна информация за строежа на „Българска армия“, която ще зарадва феновете на клуба - 1
Снимка: Shutterstock

Ръководството на ЦСКА официално обяви, че всички задължения към държавното дружество „Сердика спортни имоти“ са изплатени в пълен размер и вече идва време за финализирането на документалната част за началото на строежа на нов стадион.

Клубът от Борисовата градина поднесе благодарности към Министерството на младежта и спорта за оказаното съдействие, но припомни, че предстои една нова нелека процедура с издаването на разрешителни.

Целият процес би трябвало да бъде завършен до края на 2022 г., което означава, че през идната пролет Гриша Ганчев би могъл да удари първа копка за строежа на новия стадион „Българска армия“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    5 10 Отговор
    А от къде взима тия пари гришата,ами отговора е от измами ,далавери,корупция и лъжи.Тези милиони иначе не падат от небето. Ако беше така и зеления нямаше да проси пари...
  • 2 Баце

    5 4 Отговор
    Поредния кьорфишек. Като стане напечено, Гришата пуска мухата за стадиона или взема някоя легенда да поуспокои феновете. После старата песен , на нов глас. Селски номера, лошото е че още му се връзват феновете.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 7.62

    5 3 Отговор
    И закакво ви е стадион , като нямате отбор ???