Last news in Fakti

12 Май, 2022 17:02 651 1

Избраха Везенков в идеалния отбор на Евролигата

  • александър везенков-
  • олимпиакос-
  • евролига

Българинът направи страхотен сезон със своя Олимпиакос

Избраха Везенков в идеалния отбор на Евролигата - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Везенков е може би най-добрият роден баскетболист в момента, като за това свидетелства поредното признание, което получи от Евролигата. Той бе избран в идеалния отбор за сезона в турнира, научихме от Gol.bg.

Фенове, журналисти, треньори и капитани на участниците в надпреварата дадоха своя глас за идеалната шестица.

Освен Везенков от Олимпиакос, сред призьорите виждаме още Майк Джеймс от Монако, Шейн Ларкин от Анадолу Ефес, Никола Миротич от Барселона и Валтер Таварес от Реал Мадрид.

На 19 май предстоят полуфиналите в Евролигата, където българинът ще се опита да продължи със страхотните си игри, за да донесе трофея за гръцкия си клуб.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подуямие

    0 0 Отговор
    Браво!