Last news in Fakti

13 Май, 2022 13:52 740 0

Станимир Стоилов: Отборът се ражда при победи срещу големи съперници

  • станимир стоилов-
  • алън пардю-
  • левски-
  • цска-
  • купа на българия

Старши-треньорът на Левски се надява, че тимът ще израсне много след финала за Купата срещу ЦСКА

Станимир Стоилов: Отборът се ражда при победи срещу големи съперници - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов отново заяви, че неговият Левски ще продължи развитието си и ще е все още в началните етапи, дори ако успее да победи ЦСКА във финала за Купата на България. Той говори по темата в иновативната съвместна пресконференция в компанията на Алън Пардю.

Иска ми се да играем с хладен ум, но отбор като нашия, който се изгражда и е крехък, би трябвало да мине през такова напрежение. Още след полуфинала казах, че няма какво повече да искам от мач финал между Левски и ЦСКА. Футболна битка и така може би ще се кали всеки отбор. Ако спечелим, това ще е поредна крехка стъпчица напред. Отбор се ражда при победи срещу големи съперници“, каза Стоилов, цитиран от dsport.

Той не пожела да коментира излишно назначението на рефера Никола Попов, след като от ЦСКА излязоха с декларация срещу избора на главен съдия, а Мъри Стоилов отговори с критика към Гриша Ганчев. Желанието на наставника сега обаче е да се фокусира върху футбола и пожела на по-добрия от двата тима да спечели в неделя.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА