Last news in Fakti

14 Май, 2022 12:32 1 148 1

Челси краде една от звездите на Интер без пари

  • иван перишич-
  • интер-
  • челси

Англичаните му предлагат по-добри финансови условия

Челси краде една от звездите на Интер без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Една от големите звезди на италианския Интер - Иван Перишич, ще премине в Челси през лятото, според Sport Mediaset.

Хърватинът е предпочел офертата на англичаните, тъй като те му предлагат много по-добри финансови условия с оглед изтичащия му контракт и напредналата възраст - 33 години.

Смята се, че „сините от Стамфорд Бридж“ ще плащат по €4,5 млн. на година за услугите на лявото крило, което е с €500 хил. по-малко от сегашното му възнаграждение, но е с €1,5 млн. повече от офертата на „нерадзурите“, по информация на Show Sport.

Нападателят на няколко пъти бе считан за ненужен в отбора през последните години, но при Антонио Конте и Симоне Индзаги се превърна в съществена част от състава. Той дори вкара две от попаденията, донесли триумфа за Купата на Италия над Ювентус с 4:2 през седмицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор
    😀😀😀 наглосаксите откраднаха целия "Челси" 😀😀😀