14 Май, 2022 14:02 3 153 0

Арсенал договори първия си летен трансфер

  • арсенал-
  • сао пауло-
  • маркиньос

„Артилеристите“ отново изненадаха с интереса си към младок

Арсенал договори първия си летен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал изглежда е напът да си подсигури първия летен трансфер малко преди края на сезона, като Daily Mail твърди, че това ще е 19-годишният бразилец Маркиньос от Сао Пауло.

Момчето дебютира едва през този сезон в първия отбор на бразилския гранд, като влезе на няколко пъти от резервната скамейка, за да вкара няколко гола за тима.

„Артилеристите“ вече демонстрираха нюха си към подобни таланти, когато през 2019 г. от Итуано бе привлечен Габриел Мартинели срещу €7 млн. Днес той е считан за един от най-вълнуващите таланти в тима на Микел Артета, като единствено контузиите забавиха развитието му.

Маркиньос се очаква да струва около €3,5 млн., като планът е да се конкурира с Букайо Сака за място на десния фланг на атаката, когато Никола Пепе бъде продаден.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА