Last news in Fakti

16 Май, 2022 17:02 1 976 4

Установиха кой е извършил погрома върху офисите на „Българска армия“ (ВИДЕО)

  • цска-
  • българска армия-
  • вандализъм

Охранителните камери са установили, че вандализмът е дело на един човек

Установиха кой е извършил погрома върху офисите на „Българска армия“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Стадион „Българска армия“ замръкна със счупени стъкла след поражението на ЦСКА от Левски във финала за Купата на България, като това бе само един от редицата актове на „червените“ фенове срещу ръководството на клуба. В този случай обаче не става дума за масова реакция, а на изблика на гняв на един-единствен човек, който е бил заснет от охранителните камери на стадиона, съобщи bTV.

Полицията научи за вандализма от медиите, тъй като униформените са били изцяло ангажирани с охраната на националния стадион „Васил Левски“, където напрежение също не липсваше.

Ултрасите на ЦСКА се обърнаха срещу Гриша Ганчев, откакто Стойчо Младенов напусна поста си и направи някои разкрития за начина на работа в тима.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пърчо

    10 18 Отговор
    Гришата щял да им облича СИНИ ЕКИПИ, да се научат малко от малко какво се прави с топка на терена и какво и е предназначението.
    ЧЕСТИТО, армейски юнаци - знаете какво ...

    Коментиран от #2

  • 2 ААААААААААа

    2 15 Отговор

    До коментар #1 от "Пърчо":

    Когато си се разбрал да ИГРАЙКАШ така е? Едните играят, а другите ИГРАЙКАТ. Въпрос на ПАРИ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    2 1 Отговор
    ЗАЩО НЯМА СНИМКА НА ТОЗИ " ГЕРОЙ " ? Без значение дали е малолетен или пълнолетен трябва да ОТРЕМОНТИРА ПОВРЕДЕНОТО ЗА СВОЯ СМЕТКА ! Няма нужда от друго наказание . Това, че ще фигурира в архива на полицията е достатъчно за следващото "ГЕРОЙСТВО" !!!